Käsintehty morsiuspuku on yhä useamman morsiamen valinta

Häät ovat monen naisen elämän yksi kohokohdista ja jotakin sellaista, mistä moni on haaveillut koko elämänsä ajan. Moni pikkutyttö kuuntelee silmät suurina tarinoita prinsessoista, jotka monen mutkan kautta onnistuvat löytämään itselleen unelmiensa prinssin, minkä jälkeen he saavat vetää päälleen ihanan, unenomaisen valkoisen luomuksen ja elää prinssinsä rinnalla elämänsä loppuun saakka. Tästä monen tytön mieleen syntyy unelma, joka kestää pitkälle aikuisuuteen saakka. He haaveilevat upeasta päivästä, upeasta sulhasesta, upeasta sormuksesta, upeasta monikerroksisesta kakusta, upeasta live-musiikista, pienestä Unibet-kasinonurkkauksesta vieraiden viihdyttämiseksi sekä totta kai koko häiden keskipisteestä: morsiamen upeasta hääpuvusta.

Häämekko on yksi tärkeimpiä valintoja

Hääpuku on yksi häiden tärkeimpiä valintoja. Se on vaate, joka symboloi astumista uuteen elämänvaiheeseen sekä rakkautta unelmien puolisoa kohtaan. Se on upea, valkoinen tai muunvärinen mekko, jollaisten pukemiseen ei elämässä usein tule toista mahdollisuutta. Juuri siksi onkin tärkeää löytää juuri omaan makuun sopiva mekko, joka ilahduttaa kuvissa vielä vuosienkin päästä ja jota muistellaan lämmöllä.

Yhä useampi morsian päätyykin tänä päivänä teetättämään mekkonsa käsityönä. Nykymorsiamella on varsin tiukat kriteerit siinä, mitä tämä puvultaan haluaa. Jotta hänen tilauksensa saadaan prikulleen oikein, kääntyy hän usein ompelijan puoleen. Kun puku suunnitellaan alusta loppuun yhdessä, morsiamesta otetaan tarkat mitat ja jokainen kangaspala valitaan yhteistyössä ompelijan kanssa, saadaan puvusta takuulla täydellinen.

Ompelijalla teetettäessä morsian saa varmasti juuri sellaisen mekon, josta on aina haaveillut. Hän saa päättää sen pituuden, laahuksen, materiaalit, leikkauksen, kaula-aukon, värin, helmikirjailun, pitsit ja paljon muuta. Sen lisäksi, että mekosta tulee aivan kantajansa näköinen, tulee siitä aina myös uniikki. Käsityönä tehtyä mekkoa ei pysty kopioimaan, joten voi olla varma, että kukaan ei enää koskaan toiste astele alttarille samanlaisessa asussa. Tämä on pieni, mutta joillekin hyvin merkityksellinen seikka. Mikä saisikaan sinut tuntemaan itsesi ainutlaatuisemmaksi erityisenä päivänä, kuin aivan erityisesti sinua varten tehty mekko, joka on suunniteltu juuri sinun mieltymystesi mukaan? Sen lisäksi tuet myös paikallista pienyrittäjää, eli häistäsi on myös iloa ja onnea muille!